Lokala laget som är topptippat

Vilka lag tippas vara med i toppen? Vilka i botten? Nu har några spelbolag sagt sitt om ett antal lokala fotbollslag.

Gullringens GoIF tippas som tvåa av två spelbolag inför seriestarten.

Gullringens GoIF tippas som tvåa av två spelbolag inför seriestarten.

Foto: Roelof Stroetinga

Fotboll2019-04-04 16:15

Snart drar den lokala fotbollen igång på allvar. Som alltid den här tiden på året spekuleras det hej vilt om hur det ska gå för klubbarna i vår trakt. NordicBet och Coolbet har satt oddsen i några av serierna.

I division tre herr tippas Vimmerby IF vara med strax under toppstriden av båda spelbolagen. VIF är trea i ena bolaget, fyra i det andra. Sleipner och Smedby förväntas fajtas om seriesegern.

Rimforsa IF blir ett mittenlag enligt tipsen i den västra östgötafyran. Hjulsbro och Borens får gå en guldkamp.

I division fyra nordöstra är Myrejsö/Vetlanda favorittippat. Gullringen har också förväntningar på sig och tippas bli tvåa. På Coolbet är även Västerviks FF rankat som tvåa tillsammans med just Gullringen. Hultsfred står i 5.50 gånger pengarna på NordicBet, IFK Tuna i 25 gånger. På Coolbet är Kisa BK "bara" tippat som nia, där Sonstorp och Sturefors är favoriter. I den nordöstra femman har Timmernabben lägst vinnarodds, följt av Ruda och Stjärnan. Södra Vi tippas bli bäst placerat av de lokala lagen som fyra, Målilla som femma och delad sexa återfinns Djursdala och Lojal. HM IS är tia till 20 gångerna pengarna och Storebro rankas sist till 30 gånger pengarna.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!