Maguire dementerar Ronaldo-spricka

Det har rapporterats om en spricka mellan Manchester United-kaptenen Harry Maguire och superstjärnan Christiano Ronaldo. Men nu dementerar kaptenen ryktena samtidigt som klubben kämpar för att komma topp-fyra i Premier Leauge.

Cristiano Ronaldo och Harry Maguire. Arkivbild.

Cristiano Ronaldo och Harry Maguire. Arkivbild.

Foto: Dave Thompson

Fotboll2022-02-18 12:47

Maguire har haft en svag säsong i Uniteds backlinje samtidigt som det rapporterats att kaptenen känner sig motarbetad av Christiano Ronaldo. Även hans fortsatta roll som kapten har ifrågasatts.

Det var på Twitter som Manchester United-kaptenen gick ut och dementerade ryktena om att det ska finnas en spricka mellan han och portugisen.

"Jag har sett många rapporter om den här klubben som inte stämmer och det här är en annan", skrev han under fredagen inför söndagens Premier Leauge-match mot Leeds.

"Tänker inte börja skriva om allt som skrivs men behövde göra det här tydligt. Vi är enade och fokuserade på söndagen. Njut av dagen allihopa".

I Uniteds senast match vann man över Brighton med 2–0, vilket förde laget tillbaka till en fjärdeplats i Premier League. De fyra bästa lagen kvalificerar sig till nästa säsongs Champions League.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!