Mål av Alex Gunnarsson och Viktor Svensson - men förlust för Frödinge/Brant

Frödinge/Brant blev besegrade av BOIF på bortaplan i division 6 Vimmerby herr i fotboll, där matchen på torsdagen slutade 4-2 (2-0).

B.O.IF vann mot Frödinge/ Brant SK

Fotboll2024-08-15 21:57

- Förlust med 4-1. 1 man mindre i 60 min så vi får kämpa ordentligt. Vi stod upp bra i andra halvlek Viktor Svensson och Alex Gunnarsson gjorde våra mål, Alex Gunnarsson och Tage Falk gjorde comeback och såg bra ut, kommenterade Frödinge/Brants tränare Urban Svensson efter matchen.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän BOIF tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Philip Ekholm på straff.

BOIF gjorde 2-0 i 37:e minuten, genom Anton Johansson. Direkt efter pausen gjorde Viktor Svensson mål och reducerade åt Frödinge/Brant.

I 49:e minuten slog Anton Johansson till återigen, och gjorde 3-1.

BOIF ökade ledningen på nytt, till 4-1, bara fyra minuter senare genom Hampus Jakobsson. Målet var Hampus Jakobssons femte i division 6 Vimmerby herr.

Reduceringen till 4-2 kom med fyra minuter kvar att spela, när Alex Gunnarsson slog till och gjorde mål för Frödinge/Brant. Mer än så blev det dock inte för Frödinge/Brant.

BOIF har fyra segrar och en förlust och 13-9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Frödinge/Brant har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 15-7 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att BOIF nu ligger på andra plats. Frödinge/Brant är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Frödinge/Brant är Hebe. Lagen möts tisdag 20 augusti 18.30 på Lundavallen.