Målfest när Målilla krossade Fagerhult

Målilla hade inga problem med Fagerhult i division 6 Oskarshamn herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 11-0 (5-0).

Fagerhults AIK förlorade mot Målilla

Fotboll2024-08-30 20:27

Målillas tränare Roger Rönnlund kommenterade matchen:

- Som resultatet visar var det inget svårt motstånd. Emellanåt gör vi rätt saker men faller även in i lite enkla felbeslut. Självklart skall man vara nöjd med elva baljor och ytterligare tre lägen som borde blivit straff. Extra plus till Marcus Faber och Vilgot Pernius.

Målilla startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Marcus Jansson till.

Målilla ökade ledningen till 0-2 i 20:e minuten, när John Bah hittade rätt.

Målilla gjorde 0-3 i 26:e minuten, genom Beriq Menghisteab Teklemichael.

Målilla gjorde också 0-4 i slutet av första halvleken, genom Ali Allo.

Målilla gjorde också 0-5 strax före halvtidsvilan, genom Vilgot Pernius. I 67:e minuten nätade Ludwig Anemyr, och gjorde 0-6.

Vilgot Pernius gjorde dessutom 0-7 i 68:e minuten.

Målilla ökade ledningen på nytt, till 0-8, bara sex minuter senare genom Yazan Sareej.

Med åtta minuter kvar att spela ökade Målilla ledningen genom Yazan Sareej.

Med fem minuter kvar att spela ökade Målilla ledningen genom Yazan Sareej som med målet fullbordade sitt hattrick.

I 89:e minuten gjorde Fabian Karlsson också 0-11. 0-11-målet blev matchens sista.

Yazan Sareej gjorde tre mål för Målilla.

Det här betyder att Fagerhult ligger kvar på nionde och sista plats i tabellen, och Målilla på fjärde plats.

Nästa motstånd för Målilla är Fårbo. Lagen möts söndag 15 september 12.00 på Idrottsparken.