Målfest när Rimforsa krossade Ledberg

Rimforsa hade inga problem med Ledberg i division 6 Östergötland södra herr i fotboll, och vann hemma med utklassningssiffrorna 9-0 (4-0).

Rimforsa IF B vann mot Ledbergs IF

Fotboll2022-06-18 14:00

Segern var Rimforsas femte på de senaste sex matcherna.

Rimforsa fick en bra start på matchen. Qalid Adan Haji slog till, redan i åttonde minuten.

Rimforsa ökade också ledningen till 2-0 i 25:e minuten, genom Martin Persson.

Rimforsa ökade ledningen till 3-0 i 35:e minuten, genom Noel Jackeltoft.

Rimforsa gjorde också 4-0 strax före halvtidsvilan, ännu en gång genom Noel Jackeltoft. Direkt efter pausen slog Qalid Adan Haji till åter igen och ökade Rimforsas ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Mahamed Abdi Ali och ökade ledningen för Rimforsa.

Med åtta minuter kvar att spela ökade Rimforsa ledningen genom Abdifatah Mustafe Mumin.

8-0-målet kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Mahamed Abdi Ali på nytt gjorde mål.

Till slut kom också 9-0 genom David Cederholm som ökade Rimforsas ledning i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 9-0.

Rimforsa har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Ledberg har två oavgjorda och tre förluster.

Det här betyder att Rimforsa är kvar på tredje plats, och Ledberg stannar på sjunde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Rimforsa Mantorp hemma på Åsundavallen, tisdag 21 juni 19.00.