Målilla kryssade mot Rödsle

I halvtid ledde Rödsle matchen på bortaplan i division 6 Oskarshamn herr i fotboll mot Målilla med 1-0.

Målilla spelade lika mot Rödsle BK

Fotboll2024-08-13 20:43

Men i andra halvlek jobbade sig Målilla in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Rödsle tog ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Adam Wigren. Direkt efter pausen gjorde John Bah mål och kvitterade för Målilla.

Med en halvtimme kvar att spela fick Simon Josefsson träff och gav Rödsle ledningen.

Med sju minuter kvar att spela kvitterade Målilla genom Eric Ottosson på straff. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Det här var Målillas andra oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Målilla ligger kvar på fjärde plats och Rödsle på tredje plats i tabellen.

Nästa motstånd för Målilla är Mörlunda. Lagen möts fredag 16 augusti 18.45 på Idrottsparken.