Skyttedrottningen räddade poäng på stopptid för VIF

Spännande från start till mål. Det kan man lugnt säga efter dagens toppmöte som slutade 5–5. Det såg ut som Skultorps IF skulle gå hem med tre poäng. Tills VIF:s Nathalie Johansson frälste laget i den 91:e minuten. Men spelaren i fokus var Frida Pöder, som gjorde två mål på bara tre minuter! "Jag var hungrig", sa hon.

Vimmerby fick nöja sig med en poäng i toppmötet.

Fotboll2024-05-25 16:25

En match där man aldrig kunde vända blicken ifrån planen. Det bjöd topplagen Vimmerby och Skultorp på.

Bortalaget tog ledningen efter bara fyra minuter.

Men sedan var det Vimmerbys Frida Pöder som skulle bjuda på en show. Hon sköt nämligen in två mål på blott tre minuter!

– Jag var inte nöjd med ett mål och ville ha mer, sa Frida till Sporten strax efter slutsignalen.

Vimmerby såg sen ut att greppa taget om matchen.

För trots Fridas uppvisning så kunde dock Skultorp hitta tillbaka, och kvittera i matchminut 22.

Och några minuter senare tilldelades bortalaget en straff, som de vände matchen på. 2–3.

Tungt såklart, men Vimmerby gav inte upp och kunde snabbt kvittera genom Nathalie Johansson.

Bara några minuter efteråt var det Sarah Falkevall som fick laget att jubla. Varför? Jo... Hon blev nämligen den tredje målskytten för VIF precis innan halvtid i och med hennes 4–3-mål.

Som om det inte vore svängigt nog kom sen Skultorp att fullborda ytterligare en vändning i matchen. Först kom kvitteringen och sen 5–4 för bortalaget i 85:e minuten.

Men det skulle bli ytterligare dramatik i den här galna tillställningen. För i den 91:a minuten räddade comebackande skyttedrottningen Nathalie Johansson poäng för VIF.

Och Vimmerby kunde pusta ut, med serieledningen i fortsatt behåll.