Tillbaka i startelvan – två mål direkt när GOIF vann

Storseger för laget i gulsvart! Det blev uppvisning när Gullringen tog en klar 5–0. Assisterande tränare Daniel Wernersson, kunde glatt hylla sitt lag efter en överlägsen prestation. "Det var klasskillnad idag", säger han.

Gullringen vann mot jumbon Ölmstad som fortsätter förlora.

Gullringen vann mot jumbon Ölmstad som fortsätter förlora.

Foto: Axel Norbro

Fotboll2024-06-12 21:45

Klasskillnad kan man lugnt säga när Gullringen körde över jumbon Ölmstad.

Ett 5–0-resultat som speglade matchen ganska bra, men Daniel Wernersson tycker att hans lag kunde gjort ännu fler mål.

– Vi spelade mycket bra idag och vi vågade passa bollen bakåt till vår backlinje, när det inte fanns något offensivt alternativ. Det känns som det var närmre 10–0 än 5–1.

Han tillägger:

– Det märks att vi har fått tillbaka Melker Johansson och Rasmus Bexell som gör det svårt i princip hela tiden för Ölmstads backlinje.

Ja en dominant uppvisning var det som Gullringen bjöd på. Trots det så såg det lite trögt ut för GOIF i början av matchen, som inte lyckades komma till något vidare avslut. Men efter 18 minuter så var det Linus Hillström som spräckte nollan.

Efter det så skulle Gullringen fortsätta sätta press på bortalagets backlinje och flera chanser dök upp. Gullringens lägen blev allt farligare och till sist var det Martin Höglinds inlägg som träffade en Ölmstads spelares huvud och in i mål. Alltså självmål!

Efter halvtidsvilan var det nästan bara spel mot ett mål. Och Gullringen gjorde tre mål där Melker Johansson stod för två. Edvin Johansson satte sitt på straff.

– Jag är väldigt glad över hur matchen såg ut. Vi tog vara på många av våra chanser och hade tålamod.

undefined
Tabellen
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!