Målkalas när Lojal tog storseger

SK Lojal fortsätter att vinna i division 5. På fredagskvällen blev det en storseger när Fårbo besegrades med 7-1.

Lojal fick jubla sju gånger mot Fårbo.

Fotboll2020-08-21 20:41

Det var aldrig något snack om vilket lag som skulle vinna. Hemmalaget ledde med 4–1 i paus.

– Vi borde ha gjort fem-sex mål redan i första halvlek med tanke på alla chanserna som vi skapade, säger Lojals tränare Viktor Gimolli.

Efter pausen blev det mest en transportsträcka till slutsignalen. Gästernas drabbades av en utvisning.

Hela hemmalaget svarade för en bra insats med extra plus till Kushtrim Krasniqi.

Matchen spelades på Knektavallen i Hultsfred eftersom Ekensved eftersom plan är torr på grund av bevattningsförbudet.

Målen för Lojal gjordes av Flamur Mullali 3, Jetmir Shehi 2, Ali Osman Said och Ahmed Imad Tarabeih.

Karta: Knektavallen