Mållös höstpremiär för Gullringen

Det finns fantastiska 0-0-matcher. Det här var inte en sådan. Mållöst var precis vad matchen mellan Gullringen och Östria/Lambohov förtjänade. - Vi kan vara vassare sista tredjedelen, sa hemmatränaren Fredrik Falkevall.

Fotboll2011-08-01 06:42

Lika bra att säga det direkt: det här var varken en bra eller rolig match. Chansfattigt, tempofattigt, försiktigt, fegt. Gullringen ville inte anfalla, Östria/Lambohov bar både hängslen och livrem när de försökte.
Något annat än 0-0 hade varit orimligt. Enda behållningen var Ted Åström-Åbergs glidtacklingar, Linus Kasselstrands beslutsförmåga och Östrias tekniske yttermittfältare Christoffer Lind. Och med tanke på hur matchen artade sig var det inte förvånande att båda tränarna var glada åt poängen.
- Det är klart man vill vinna, men det är ändå okej med en pinne. Vi håller dem stången och de skapar inte många målchanser alls, tyckte Falkevall.
- En poäng är en poäng och vi spelar på bortaplan, sa Östrias Zoran Jankovic.
- Resultatet är inte så mycket att säga om. I andra halvlek har vi alldeles för hög felprocent i vårt passningsspel. Gullringen får matchen dit de vill.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!