Mål i debuten i Milan för Asllani

Kosovare Asllani gjorde mål direkt i sin första seriematch för AC Milan. Det blev ett tröstmål i och med att laget föll med 3–1.

Kosovare Asllani gjorde mål för Milan som föll med 3-1 hemma mot Fiorentina i seriepremiären.

Fotboll2022-08-28 19:50

Tidigare i sommar blev det klart att Vimmerbytjejen Kosovare Asllanis nästa proffsäventyr inom fotbollen blir i Italien. På söndagen spelade hon med tröja nummer 9 för AC Milan som tog emot Fiorentina i seriepremiären.

Gästerna tog tidigt ledningen med 1–0 och gick även upp till 3–0 innan Milan kom in mer i matchen. Fem minuter in i andra halvlek kom reduceringen till 3–1. Asllani bröt en boll högt upp på offensiv planhalva, spelade ut till en lagkamrat på kanten, innan hon fick tillbaka bollen i straffområdet och kunde bredsida in den enkelt med vänsterfoten.

Närmare än så kom aldrig Milan, men ett mål i debuten kan i alla fall Asllani ta med sig.