Målvaktsstjärnan återvänder – till femteligan

Tidigare Manchester United-målvakten Ben Foster, som slutade inför säsongen, tar åter på sig handskarna. 39-åringen är klar för Wrexham i den engelska femtedivisionen.

Ben Foster är tillbaka inom fotbollen efter att ha kritat på för Wrexham. Arkivbild.

Ben Foster är tillbaka inom fotbollen efter att ha kritat på för Wrexham. Arkivbild.

Foto: Leila Coker/AP/TT

Fotboll2023-03-23 17:04

Wrexham ägs av Hollywoodstjärnorna Ryan Reynolds och Rob McElhenney och har sedan övertagandet storsatsat genom dokumentärserier och meriterade nyförvärv.

Med åttafaldige engelska landslagsmannen Ben Foster har "the Red Dragons" nu gjort sin mest spektakulära värvning. Foster spenderade ett halvår på lån i klubben 2005 innan det bar av till storlaget Manchester United.

– Mycket har förändrats sedan jag var här sist men det är roligt att vara tillbaka. Det kommer vara intressant att se hur min kropp känns efter dagens träning. Första gången jag var här blev det en rejäl språngbräda för resten av min karriär, säger han.

Ben Foster vann ligacupen med Birmingham 2011 och har även representerat andra Premier League-lag som West Bromwich och Watford. Han är en stor profil på sociala medier och driver en populär Youtube-kanal och podcast.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!