Mardrömmen hÄller i sig för KBK: "MÄste börja om"

I seriepremiÀren vann Kisa BK mot NÀssjö. NÀr lagen nu drabbade samman igen var det istÀllet smÄlÀnningarna som drog det lÀngsta strÄet. KBK inkasserade dÀrmed sin sjunde raka förlust i division 3.

Kisa BK lyckades inte upprepa bedriften frÄn seriepremiÀren, dÄ man besegrade NÀssjö. Nu var det NFF som fick jubla högst.

Fotboll2022-06-22 22:24

Nej, det vill sig verkligen inte för Kisa BK. En tung svit blev bara tyngre pĂ„ onsdagskvĂ€llen, efter 3–1-förlusten borta mot NĂ€ssjö FF.

Uppförsbacken blev ocksĂ„ jobbig, redan i första halvlek. NĂ€ssjö, som Ă€r med i toppen av serien, gick upp till 2–0 innan paus.

– Det handlar om sjĂ€lvförtroende. Vi gör misstag och mĂ„ste minska dem om vi ska ha en chans, skriver Alberis da Silva, trĂ€nare för Kisa, i ett SMS till Sporten.

Daniel Malmström Arnesson, som var tillbaka i KBK efter att ha varit avstĂ€ngd i den förra matchen, skakade liv i de sista 15 minuterna. Stephen Kigongo assisterade honom till 2–1.

Bortalaget hade ocksĂ„ ett par bra lĂ€gen att kvittera, men fick inte in bollen. Det Ă€r lite signifikativt för de senaste matcherna.

– Vi har tappat det sjĂ€lvförtroendet vi hade i början, tyvĂ€rr, menar da Silva.

IstÀllet kunde NÀssjö definitivt avgöra pÄ tillÀggstid och sjunde raka förlusten för KBK Àr nu ett faktum.

Hur ser du pÄ den tunga perioden och vad behöver ni förbÀttra för att vÀnda pÄ det?

– Vi mĂ„ste börja om lite pĂ„ nytt, kĂ€nner jag. Om alla spelare jobbar hĂ„rt sĂ„ kan vi komma tillbaka starkare, menar trĂ€naren.

Erik Lindblad och Junior Kivumbi var gÀsternas frÀmsta spelare mot NÀssjö.

Kisa stÄr kvar pÄ tolv poÀng i serien och har bara fyra pinnar ned till jumbon Torstorp. Ned till negativ kvalplats (Ljungsbro) skiljer det en poÀng.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!