Slätmon räckte inte till mot Borensberg C på bortaplan i division 7 Östergötland södra herr i fotboll.

Borensbergs IF FK C vann mot Slätmons BK

Fotboll2024-09-01 16:39

Matchen på söndagen slutade 5-1 (3-1) till Borensberg C.

- Vi hade en bättre start än de idag. Sen blev vårt fokus på domaren och motståndarnas spel. Vi håller ihop det bra i andra halvlek. Extra plus till Musse som kämpar på hela matchen, tyckte Slätmons tränare Kristoffer Sjöqvist, efter matchen.

Slätmon gjorde första målet. Markus Jansson slog till, redan i elfte minuten. Målet var Markus Janssons femte i division 7 Östergötland södra herr.

Borensberg C kvitterade till 1-1 i 17:e minuten, när Rasmus Bryntse slog till.

Borensberg C tog också ledningen i 36:e minuten, genom Martin Ström.

Borensberg C gjorde också 3-1 strax före paus, på nytt genom Martin Ström. Direkt efter pausen ökade Martin Ström Borensberg C:s ledning som med målet fullbordade sitt hattrick.

I 70:e minuten slog Christopher Wilkens till, och gjorde 5-1.

Med fyra omgångar kvar är Borensberg C i serieledning, och Slätmon är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Slätmon är IFK Linköp B. Lagen möts söndag 8 september 13.00 på Bergavallen.