Mbappé aktuell för spel mot Bayern München

Kylian Mbappé har kommit tillbaka i fotbollsträning tidigare än väntat. Kanske kan han spela redan i tisdagens Champions League-åttondelsfinal hemma mot Bayern München.

Kan Kylian Mbappé spela mot Bayern på tisdagskvällen?

Kan Kylian Mbappé spela mot Bayern på tisdagskvällen?

Foto: Thibault Camus/AP/TT

Fotboll2023-02-13 12:44

Den franske stjärnanfallaren sågs på planen i den del av Paris SG:s träning som var öppen för medier.

Även Lionel Messi, som också saknades i helgens ligaförlust mot Monaco, var med på träningen.

Tidigare rapporter har gjort gällande att Messi skulle kunna spela i åttondelsfinalen mot Bayern, men att lårskadade Mbappé inte skulle hinna bli spelklar i tid. Så sent som i lördags sade PSG-tränaren Christophe Galtier att han inte trodde på Mbappé i laget mot tyskarna.

Nu låter det inte lika otroligt.

– Han tränade bra och feedbacken är positiv, men det är fortfarande inte säkert att han kommer att finnas med i matchtruppen. Vi får se i morgon bitti, sade Galtier på måndagskvällen.

Bayern Münchens tränare Julian Nagelsmann tar det säkra för det osäkra och ställer in sig på att hans lag måste handskas med en av världens bästa anfallsspelare. Mbappé gjorde sju mål på sex matcher i gruppspelet.

– Jag utgår ifrån att han kommer att starta. Det är mitt jobb som tränare att förbereda mig på att han spelar och att hitta ett sätt att stoppa honom, sade Nagelsmann tidigare på måndagen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!