Mergim räddade poäng

En poäng. Men två för lite. Efter 2-2 mot Målilla har Djursdala SK sju poäng till fast mark. - Vi får vara glada för en poäng, sa tränaren Mattias Sandh.

Fotboll2011-07-04 06:37

En poäng när Djursdala SK behövde tre - men som borde ha varit noll. Målilla radade upp möjligheter i slutet av matchen.
- Jag höjde rösten i halvtid, men idag hjälpte det inte. Vi ska vara glada att vi får en poäng. Just nu är det tungt. Vi hade behövt göra en bättre match, sa Mattias Sandh.

"Onödigt"
Kanske att matchens betydelse blev en något för tung börda för hemmaspelarna. Det här var inte det aggressiva, tunga Djursdala SK. Åtminstone inte efter den första halvtimmen.
Då hade DSK kontroll, fick fast bollen offensivt och hotade Målilla nykomponerade backlinje. Fredrik "Frippe" Nilsson vaskade fram flera lägen och satte också 1-0 i den 23:e minuten efter en fin servering av anfallspartnern James Mattsson.
Efter målet hade DSK ett rätt stort övertag. Målilla fick inte igång sitt passningsspel och såg darrigt ut bakåt. Men, från ingenstans, kom kvitteringen. Johan Martinsson friställde vindsnabbe Essa Fatty, som distinkt satte 1-1 i bortre.
- Onödigt. Jag tycker att vi har fullständig kontroll innan 1-1, sa Sandh.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!