Milan räddade kryss sent

När Tammy Abraham satte 1–0 för Roma i den 94:e minuten stormötet med Milan i Serie A-fotbollen trodde nog både han och alla andra inblandande att hemmalaget hade tre poäng som i en liten ask.

Alexis Saelemaekers fixade 1-1 mot Roma. Arkivbild.

Fotboll2023-04-29 20:31

Men nej.

I den 96:e minuten kvitterade gästerna genom Alexis Saelemaekers och matchen slutade därmed 1–1. Ett resultat inget av lagen kan vara tillfreds med.

Krysset innebär att att både Roma och Milan missade möjligheten att gå om Juventus i kampen om tredjeplatsen i Serie A-tabellen. Milan är fyra i tabellen, på bättre målskillnad än Roma. Tätt bakom duon återfinns Inter.

Om Lazio tappar poäng borta mot Inter på söndagsförmiddagen kan Napoli säkra titeln senare på eftermiddagen. Allt som krävs av Napoli då är en seger mot Salernitana.

Skadade Zlatan Ibrahimovic spelade inte för Milan.