Missat kval för Lojal efter förlust mot Frödinge-Brantestad

Efter förlust, 0-2 (0-1), på hemmaplan i division 6 Vimmerby herr mot Frödinge-Brantestad står det klart att Lojal missar kvalet.

SK Lojal förlorade mot Frödinge/ Brant SK

SK Lojal förlorade mot Frödinge/ Brant SK

Foto: Montage

Fotboll2022-09-18 15:02

Det blev klart på söndagen.

- Inget att säga om, vi förtjänar inte att vara med i toppen tyvärr och ligger rättvist i mitten av tabellen. Vi ska avsluta på en bra sätt och ta med oss det till nästa år, kommenterade Lojals tränare Filip Ingemarsson.

Frödinge-Brantestads tränare Johan Bengtsson om matchen:

- En match där Lojal dominerade spelet långa perioder men vi försvarade oss bra. Vår målvakt Robert Nilsso gjorde 6-7 kvalificerade räddningar. Mycket nöjd med vårt jobb över 90 minuter.

Frödinge-Brantestad tog en tidig ledning. Alex Gunnarsson slog till, redan i 22:a minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. 0-2-målet kom med en minut kvar att spela, när Tommy Tambour gjorde mål. 0-2-målet blev matchens sista.

Lojal har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Frödinge-Brantestad har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Med en omgång kvar är Lojal på sjätte plats i tabellen, medan Frödinge-Brantestad är på sjunde plats.

I nästa match möter Lojal BOIF borta och Frödinge-Brantestad möter Överum hemma. Båda matcherna spelas söndag 25 september 12.00.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!