Missräkning för VIF B – föll på bortaplan

Vimmerby IF B är med i den absoluta toppen av divison 3. På söndagen blev det dock en missräkning, när man föll mot Egnahems BK B på bortaplan med 4–2.

Kujtese Rexha gjorde VIF B:s båda mål.

Fotboll2020-08-30 18:41

På förhand var söndagens drabbning en match VIF B skulle vinna, sett till tabelläget.

Kujtese Rexha gav VIF ledningen direkt i den första halvleken på pass från Julia Rosin. Egnahem kvitterade i mitten på halvleken och 1–1 stod sig nästan hela vägen in till halvtid. Men precis innan paus slog Rexha till ännu en gång och satte VIF i förarsätet igen.

Ledningen stod sig länge och det såg ut att gå vägen – men så kom en kvittering med knappt tio minuter kvar av matchen. Om hemmalaget var klara där? Nej, för bara tre minuter senare fullbordade man vändningen och prickade in 3–2. I slutminuten satte Egnahem även en straff till 4–2.