Misstag fällde KBK – letar målvakt: "Det är inte lätt"

Det är bara ett par veckor kvar till seriestart. I helgen stod Dagsberg för motståndet i en av sista träningsmatcherna för Kisa BK. Det blev förlust (1–3) och tränaren Alberis Da Silva är lite orolig för målvaktssituationen.

Alberis Da Silva tvingades konstatera att det blev förlust för Kisa mot Dagsberg.

Fotboll2023-03-19 12:44

Med Jonatan Andersson sjuk fick förre målvakten Isak Ganbrant ställa sig mellan stolparna igen. Han gjorde det bra, men lösningen är inte optimal för KBK, då han numera satsar som utespelare.

– Vi söker en målvakt, men det är inte lätt. Alla jag känner har redan kontrakt, men jag hoppas att vi lyckas få in en målvakt till, säger Alberis Da Silva.

Mot Dagsberg saknades flera tongivande spelare och det hade en viss inverkan på spelet i den första halvleken.

– Det tar ett tag att lära känna varandra och det fanns de som spelade på lite ovana positioner. Dagsbergs mål kom efter våra misstag.

Nyförvärvet från IFK Tuna, Gustavo Borges, gav nerv till matchen då han reducerade.

– Jag är väldigt nöjd med vår insats i den andra halvleken.

I KBK är nu David Ganbrant tillbaka efter sin skada och spelade 45 minuter. Han var bäst i laget tillsammans med Hampus Härnström.