Misstänkt revbensskada för försvarsgiganten

I lördagens match borta mot Karlslund skadade sig Vimmerby IF:s försvarsgigant Ola Lindblom. I dag träffade han lagets kiropraktor. Och beskedet var inte det han hoppades på. – Troligtvis handlar det om en spricka i ett revben, suckar Ola.

Tråkiga besked för Vimmerby IF:s försvarare Ola Lindblom. Den skada han ådrog sig i lördags misstänks vara en spricka i ett revben.

Tråkiga besked för Vimmerby IF:s försvarare Ola Lindblom. Den skada han ådrog sig i lördags misstänks vara en spricka i ett revben.

Foto:

Fotboll2016-04-25 15:17

Det var i en helt vanlig spelsituation i division två-matchen mot Karlslund som det hände.
– Jag vred kroppen på ett konstigt sätt. Det högg till i njurtrakten så att jag fick andnöd. Jag vet inte ens om det är en muskelskada eller om det är något inuti, berättade Ola i lördags kväll.
– På något sätt känns det som en låsning. Vi försökte med både massage och värme – även med att knäcka ut det – men inget funkade, sa han.
Ola drogs då med svåra smärtor och hade till och med svårt att sitta upp i bussen på vägen hem från Örebro.

På måndagseftermiddagen undersöktes Ola av lagets kiropraktor Karin Hermansson. Och tyvärr är det inga positiva besked Ola lämnar:
– Karin misstänker att det handlar om en spricka i ett revben. Nu ska vi avvakta en tid och se hur det artar sig. Under tiden ska jag ägna mig åt cykling på träningarna. Det är viktigt att jag håller igång, men får inte riskera smällar mot revbenen. Tidsmässigt har jag inte en aning om hur länge jag blir borta, säger Ola Lindblom.

Någon kontakt med läkare är inte aktuell ännu. Skulle det dock inte bli bättre, eller om smärtan ökar, måste man kolla upp så att revbenet ligger rätt.
– Det här är inte alls kul. Säsongen har ju precis börjat och nu vill man ju vara med, säger Ola Lindblom.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!