Mustafa inte spelklar till premiären

Det blir ingen Mustafa Al-Inizi i Gullringens premiärelva. Det tänkta nyförvärvet från Kisa BK är inte spelklar - och kanske inte blir det heller. - Klubbarna är inte överens med varandra, säger "Musti".

Mustafa Al-Inizi.

Mustafa Al-Inizi.

Foto:

Fotboll2013-04-19 22:08

Efter ett par säsonger i Åtvidabergs organisation återvände talangfulle Mustafa Al Inizi till Kisa under förra säsongen. Där blev det bara en handfull matcher. Nu var planen att Gullringens GoIF skulle bli ny klubbadress. Det är högst tveksamt som läget är nu:
- Jag tror faktiskt inte att det löser sig. Det kan bli spel i en annan division tre-klubb i Linköpingstrakten istället, säger 19-åringen.
- Jag vet att en klubb hört av sig till honom. Blir det så är det bara att önska honom lycka till. Jag förstår att han vill spela fotboll, säger Patrik Wärnehall i Gullringen.
Diskussioner har förts mellan Kisa och Gullringen, men någon lösning har inte stått att finna. Grannklubbarna har olika syn på den ekonomiska biten.
- Vi vill ha betalt för "Musti". Det är en symbolisk summa vi har begärt, säger John Karlsson i KBK och fortsätter:
- Vi har strulet med Linus Lindblom i bakhuvudet, när han skulle gå tillbaka till oss. Vi kan inte ge med oss varje gång. Ett grundproblem är förstås också att spelare inte byter klubb under frimånaden, utan senare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!