Mustafa Kadiric enda målskytt när Hägerstad föll

Hägerstad förlorade mötet med Björsäter hemma med 2-3 (0-1) i division 5 Östergötland mellersta herr i fotboll på lördagen.

Hägerstads IF förlorade mot Björsäters SK

Fotboll2022-10-01 16:37

Björsäter startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Adrian Clintholt gjorde målet, redan i 15:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Mustafa Kadiric kvitterade för Hägerstad i 80:e minuten.

Ledningsmålet till 1-2 kom med tre minuter kvar att spela, när Patrik Gustafsson gjorde mål för Björsäter.

Björsäter ökade ledningen till 1-3 bara två minuter senare genom Daniel Radford.

En minut senare var det Mustafa Kadiric som såg till att Hägerstad reducerade till 2-3. Men mer än så orkade Hägerstad inte med.

Hägerstad har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Björsäter har en vinst och fyra förluster. Det här var Hägerstads femte uddamålsförlust den här säsongen.

Med en omgång kvar är Hägerstad på tionde plats i tabellen, medan Björsäter är på nionde plats.

I sista omgången har Hägerstad Vånga borta på Ekvallen Vånga, lördag 8 oktober 15.00.