Naid Ganovics mål räckte inte för Virserum

Virserum blev besegrade av Farstorp på hemmaplan i division 6 Vetlanda herr i fotboll, där matchen på söndagen slutade 2-4 (2-2).

Virserums SGF förlorade mot Farstorps IK

Fotboll2024-09-01 14:06

Virserum gjorde första målet. Naid Ganovic slog till, redan i åttonde minuten.

Virserum ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, på nytt genom Naid Ganovic, i tolfte minuten.

Farstorp reducerade till 2-1 efter en halvtimmes spel, genom Murtaza Ramazani.

Farstorp kvitterade också till 2-2 strax före halvtidsvilan, ännu en gång genom Murtaza Ramazani. Farstorp gjorde också 2-3 i 65:e minuten när Felix Ek slog till.

Och med sju minuter kvar att spela ökade Farstorp ledningen genom Felix Ek. Ek fullbordade därmed Farstorps vändning.

Virserum har en vinst och fyra förluster och 9-18 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Farstorp har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 10-10 i målskillnad.

Det här betyder att Farstorp ligger på åttonde plats i tabellen, och Virserum är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Virserum är Bodafors. Lagen möts lördag 7 september 12.00 på Emåvallen.