Napoli tog åttonde raka – Juventus vann stormöte

Napoli är fortsatt utan poängtapp i Serie A och tog tillbaka serieledningen från Zlatan Ibrahimovic och hans Milan. Samtidigt tog Juventus fjärde raka segern och vann stormötet över Roma med 1–0.

Napolis Victor Osimhen firar efter segermålet mot Torino.

Fotboll2021-10-17 21:26

Napoli är hundraprocentigt i Serie A, men det dröjde i 1–0-segern hemma över Torino.

I den 81:a minuten nickade Victor Osimhen in sitt femte mål för säsongen.

Napolitränaren Luciano Spallettis lag återtog serieledningen i Serie A, två poäng före Milan där Zlatan Ibrahimovic gjorde comeback i går kväll i 3–2-segern över Verona.

Malmö FF:s Champions League-konkurrent Juventus har kommit i gång ordentlig efter den dåliga säsongsstarten och tog sin fjärde raka seger efter 1–0 i stormötet med Roma.

Dejan Kulusevski fick återigen börja på bänken och byttes in i 71:a minuten.

Det blev en händelserik tillställning där Juventus tog ledningen i 16:e minuten på nick genom Moise Kean, men Roma trodde sig ha fått in en kvittering före paus.

Tammy Abraham gjordes ned i straffområdet, men reste sig och slog in kvitteringen. Men då hade domaren Daniele Orsato redan blåst straff och underkände målet.

Jordan Veretout slog den dock inte bättre än att Wojciech Szczesny i hemmamålet kunde rädda.

Roma ville ha en ny straff alldeles efter paus, men fick nobben efter en lång VAR-koll.

Juventus klättrar till sjunde plats med 14 poäng efter åtta matcher. Roma är kvar på fjärde, en poäng före "Juve".