Norska stjärnan sågade landslaget: Ber om ursäkt

Efter Norges kryss i ödesmatchen, mot Schweiz (0–0) i fotbolls-VM, har det mesta handlat om att Caroline Graham Hansen sågade landslagsledningen efter slutsignal. Nu har Barcelonastjärnan ångrat sig. –Jag ber om ursäkt för att jag lät mina känslor ta över, säger hon.

Norges Caroline Graham Hansen ber om ursäkt.

Norges Caroline Graham Hansen ber om ursäkt.

Foto: Lise Åserud/NTB/TT

Fotboll2023-07-26 07:04

Norges förbundskapten Hege Riise valde att bänka Barcelonastjärnan Caroline Graham Hansen mot Schweiz. Efter matchen var storstjärnan rasande och sågade beslutet.

– Jag vill be om ursäkt. Jag är bara människa och det är mycket känslor. Det har varit några tuffa dagar, och efter matchen i går tog det överhanden, säger Graham Hansen på en presskonferens.

– Jag var självklart väldigt besviken över att inte få starta i en av de viktigaste landskamperna på länge. Jag höll inte med om Heges beslut, vilket jag måste ha rätt till att inte göra. Samtidigt respekterar jag att det är tränaren som bestämmer.

Efter matchen menade norskan även att hon "har blivit trampad på i ett år".

– Det har att jag göra med att jag togs bort från kaptensgruppen. Det var något av det första Hege gjorde. Det höll jag heller inte med om. Men det var inte relevant och jag borde inte ha refererat till det. Det är jag ledsen för, säger hon.

Storstjärnans ursäkt har accepterats av förbundskapten Hege Riise.

– Hon är uppriktigt ledsen. Vi är alltid öppna för en ursäkt. Det har hon gett, och det är accepterat, säger Riise.

Riise står dock fast vid beslutet att inte låta Graham Hansen ingå i kaptensgruppen.

– Vi hade ett samtal med alla i den tidigare kaptensgruppen. Vi ville göra en förändring i både antal och personer. Det är så mycket jag vill gå in i det, säger hon.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!