Nu är liraren tillbaka i lokalfotbollen – här är valet

Jetmir Shehi är en av traktens största lirare och bolltekniker. Efter en säsong i IFK Oskarshamn är han nu tillbaka i den lokala fotbollen. "Vi är jättenöjda att han är tillbaka", säger Björn Johnsson i SK Lojal.

Jetmir Shehi, till vänster i bild, vänder tillbaka till SK Lojal.

Jetmir Shehi, till vänster i bild, vänder tillbaka till SK Lojal.

Foto: Roelof Stroetinga

Fotboll2021-12-08 10:49

Det finns matcher där Jetmir Shehi i princip äger hela tillställningen. Med sin spelbegåvning och väl utvecklade teknik kan han dominera stort. Efter flera säsonger i SK Lojal valde han att lämna klubben för spel i IFK Oskarshamn 2021. En knäskada stoppade honom dock från att få ut all kapacitet.

Den lär han få ut nästa säsong om han blir fullt återställd från skadan. Division sex-spel i just Lojal väntar för 21-åringen 2022, som varit aktuell för andra klubbar i området. Bland annat har han provtränat med Gullringen.

– Det är förstås ett välkommet tillskott för oss. Jetmir är mycket duktig. Nu har jag frågat honom tre gånger och han har sagt att han ska spela i Lojal, säger klubbens eldsjäl Björn Johnsson.

Trots att laget åkte ur femman, ser han fram mot kommande säsong med stor tillförsikt:

– Det är klart att det sved i hjärtat när vi ramlade ur. Men nu verkar det bli en nytändning. Filip (Ingemarsson, ny tränare) har kommit in med många nya idéer. Han kan väldigt mycket fotboll. Filip ska också spela och det blir ytterligare ett starkt nyförvärv.

Hur ser det ut i övrigt på spelarsidan?

– Vad vet jag vet så har vi ingen som lämnar. Däremot har vi några killar till på ingång. De har varit med och tränat, men har inte bestämt sig fullt ut än. Min känsla nu är att vi kommer att ha ett bättre lag än förra säsongen. Men vi vet också att det gäller att träna för att lyckas.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!