Nu har Simonsson tagit sitt beslut – stannar i DSK

Pusselbit efter pusselbit börjar falla på plats för Djursdala SK. Den mycket rutinerade mittfältaren Christian Simonsson är nästa spelare att tacka ja till en fortsättning. "Just nu känner jag att det ska bli en jätterolig säsong", säger han.

Glädjande besked för Djursdala SK. Christian Simonsson följer med upp till division 4.

Glädjande besked för Djursdala SK. Christian Simonsson följer med upp till division 4.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2021-12-08 17:39

Djursdala SK rustar för en säsong i division 4, efter att man vunnit "femman" i år. 

Sedan tidigare har nyckelspelare som bland annat Markus Ahl och Daniel Gustafsson aviserat att de stannar i DSK och spelar nästa säsong. 

Nu gör Christian Simonsson samma sak. Enligt klubbens pressmeddelande har andra klubbar visat intresse för mittfältsmotorn. 

– Jag trivs jättebra i föreningen och känner att jag vill fortsätta med DSK i fyran också. Jag kommer träna så mycket jag kan och vi är överens om en lösning så det funkar med det vardagliga livet också. Just nu känner jag att det ska bli en jätterolig säsong, säger Christian Simonsson om beslutet i pressmeddelandet.

Simon Henriksson i DSK:s sportgrupp säger följande:

– Att vi får behålla Christian Simonsson betyder naturligtvis väldigt mycket för oss. Han har mycket rutin från spel högre upp och visade under säsongen 2021 vad han kan bidra med både på och utanför planen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!