Ny brasse till Kisa BK: "Han är en klassisk tia"

Division 4-laget Kisa BK fortsätter att landa högintressanta värvningar. Nu har man gjort klart med brasilianaren Eiji Fujinami Goncalves och Daniel Malmström Arnesson.

Eiji Fujinami Goncalves (uppe till vänster) och Daniel Malmström Arnesson är klara för Kisa BK.

Eiji Fujinami Goncalves (uppe till vänster) och Daniel Malmström Arnesson är klara för Kisa BK.

Foto: Kisa BK/Arkiv

Fotboll2021-08-05 11:10

Kisa BK har varit på jakt efter en spelare som kan fylla den klassiska "nummer 10-rollen". Nu har man hittat en. 

Eiji Fujinami Goncalves från Sao Paulo i Brasilien är klar för spel med KBK och beskrivs av sportchefen Robert Wass som en mycket teknisk lirare.

– En klassisk tia. Vi har inte riktigt lyckats hitta någon som passar in perfekt på den positionen, men nu tror och hoppas jag att vi gjort det med Eiji. Han är vänsterfotad och är otroligt teknisk med en bra passningsfot, så det känns bra. Han har bott i Örebro tidigare men flyttar nu ner till Kisa, förklarar Wass. 

Därtill har man också hämtat in Daniel Malmström Arnesson, som närmast kommer från IK Sleipner i Norrköping. Han beskrivs som en hårt arbetande anfallare. Anmärkningsvärt är att han gjorde debut i Superettan för Åtvidabergs FF som 17-åring.

– Daniel har varit med och kört med oss sedan i somras. Han är en jätteduktig anfallare som förstärker oss på anfallssidan, där det har varit lite tunt, menar Wass. 

En annan offensiv kraft som det tisslat och tasslats om är Albert Kargbo. Han har varit på väg tillbaka till Kisa BK under en tid nu, men inte kommit loss från USA. 

– Det är på Migrationsverkets bord. Egentligen är allt klart med Albert, men Migrationsverket har sagt att det kan ta allt från två månader till 13 månader. Det är svårt att veta, säger sportchefen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!