Ny toppmatch väntar Vimmerbys damer – här är startelvan

Det blev en snöplig och sen förlust förra helgen när man släppte in 2–1–målet i minut 85 mot Linköping Kenty DFF. Denna söndag innebär chans till revansch. – Jag vill se ett jäkla engagemang och att vi verkligen tar jobbet. Löser vi de bitarna har vi goda chanser till tre poäng, säger tränaren Daniel Ohlsson.

Anna Karlsson, Emilia Rosenqvist, Matilda Strömdahl och Nathalie Johansson är revanschsugna efter förra helgens förlust. Foto: Roelof Stroetinga

Anna Karlsson, Emilia Rosenqvist, Matilda Strömdahl och Nathalie Johansson är revanschsugna efter förra helgens förlust. Foto: Roelof Stroetinga

Foto:

Fotboll2017-05-13 14:00

Ett spelövertag utan utdelning, och ett kvitteringsmål från misstänkt offside. Det var inte Vimmerby IF:s dag förra omgången. Men den matchen har man lagt bakom sig nu.

– Det är bara att bryta ihop och komma igen. Vi kan inte lägga oss ner och dö för att vi förlorar. Vi har pratat om de bitar vi måste förbättra och har en bra träningsvecka bakom oss, fortsätter Ohlsson.

Nu väntar ännu ett tufft motstånd för Daniel Ohlssons lag. Till Ceosvallen kommer Tranås/Torpa, ett lag som efter fem omgångar har full pott. Fem vinster, femton poäng, 18 mål framåt och sex insläppta.
– Det kan ju gå hur som helst, därför måste vi se till att vi gör vad vi kan. Alltid roligt med match, speciellt på hemmaplan där vi är starka. Vi slog dem ganska stort på försäsongen men det spelar såklart ingen roll nu. Det får vi inte tänka på.

För Vimmerby blir det match nummer fem i division två nordöstra götaland. De tre inledande storsegrarna gav laget nio poäng. Nu är man hungriga på fler.
– Det ska bli en jäkligt rolig match, den kommer inte att vinnas av sig själv, avslutar Ohlsson

Laget: Kristina Rödin – Moa Thorstensson, Nathalie Milton, Malin Söderlund, Emilia Nilsson – Maria Anspach, Emilia Rosenqvist, Hanna Ericsson, Matilda Strömdahl – Nathalie Johansson, Anna Karlsson.

Bänk: Greta Koponen, Alice Fröjd och Alice Juneskog.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!