Nya radarparet

Vimmerby körde över gästerna, som efter ett tidigt baklängesmål hade svårt att komma in i matchen. Hemmalaget ångade på och slutsiffrorna skrevs till hela 4-0. - Det är katastrof. Så här dåliga har vi inte varit på väldigt länge, säger Hagapojkarnas Fredrik Korutschka. - Vi är riktigt bra, speciellt sista halvtimman, fyller VIF-tränaren Christer Eriksson i.

Rickard Thuresson och Jimmi Gustavsson sänkte Hagapojkarna med två mål var för VIF.

Rickard Thuresson och Jimmi Gustavsson sänkte Hagapojkarna med två mål var för VIF.

Foto:

Fotboll2008-04-21 06:14


Det tog bara fem minuter.
Sedan var ställningen 1-0 och två av matchens absolut hetaste spelare hade presenterat sig.
Vimmerby anföll på vänsterkanten genom Johan Runeson som lirkade sig igenom försvaret. Han nådde sedan fram med en boll till Jimmi Gustavsson som ur en svår vinkel testade skott och den letade sig in via en av gästernas backar.
- Vi var inte riktigt på topp från början utan spelade lite trevande, men hade lite tur som fick det första målet vilket gjorde att vi kunde spela lite mer avslappnat, säger VIF:s tränare Christer Eriksson.
Efter målet var det något avslaget under de nästkommande tjugo minuterna och båda lagen vaskade mest fram några halvchanser. Jönköpingslaget Hagapojkarna hade fortsatta problem med att komma igenom hemmalaget solida backlinje och Vimmerby låg tätt på hela tiden.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!