Strömbom funderar på att tänka om: "Jäkligt kul"

Comeback och en av de bästa på planen i söndags. Men hur blir det i fortsättningen för Hultsfreds nyckelspelare Sebastian Strömbom. "Det är fortfarande så jäkla kul att spela, men jag har inte bestämt mig. Jag behöver mer betänketid", säger han.

Sebastian Strömbom spelade för Hultsfred i helgen och överväger en comeback.

Sebastian Strömbom spelade för Hultsfred i helgen och överväger en comeback.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2023-03-20 16:30

Den 27-årige mittfältsgiganten spelade en huvudroll i HFK förra säsongen när laget lyckades vinna serien och ta klivet upp i fyran. Strömbom var sedan tydlig med att han gjort sitt i laget och inte skulle följa med upp i fyran.

– Det var ett svårt beslut att ta redan då, men det var skönt när jag tagit det. Nu är jag tillbaka på ruta ett igen och vet ärligt talat inte vilket ben jag ska stå på, säger Strömbom efter sin comeback i söndags i cupmatchen mot Djursdala.

Vad talar för och emot en ny satsning?

– Nackdelen är fortfarande all tid som fotbollen tar med framförallt långa resor om helgerna. Jag har annat i livet som jag vill prioritera. Samtidigt så fick jag en påminnelse i helgens match om hur kul det är att spela. Dessutom har jag känt en viss överenergi i kroppen under tiden utan fotbollen som jag har svårt att bli av med.

Från HFK:s sida tackar man inte nej till förstärkningen.

– Är han Sebastian intresserad så är han alltid välkommen, säger tränaren Sebasthian Svensson som var imponerad av spelarens insats mot DSK.

– Han gav en väldigt positiv inverkan på laget. Särskilt med tanke på att vi hade en väldigt ung trupp i övrigt med många killar som gjorde sin första A-lagsmatch. 

– Att vara med och se de yngre spelarna utvecklas är en stor drivkraft för mig, men vi får se hur det blir, säger Strömbom.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
Läs mer om