Skrällen – nyförvärvet lämnar • Gullringen nästa?

Han återvände till moderklubben i höstas. Nu lämnar han. Men frågan är för vilken klubb? "Jag vet inte, det står mellan Gullringen, Rimforsa och Hägerstad", säger Kisa-spelaren Kevin Gaines.

Kevin Gaines vill lämna Kisa BK.

Kevin Gaines vill lämna Kisa BK.

Foto: Arkiv

Fotboll2024-03-09 13:39

För Sporten berättade Gaines i höstas att han såg fram emot att åter spela för KBK när han värvades.

Det blev bara ett par månader i klubben. 

Varför vill du lämna?

– Av respekt för klubben vill jag inte gå in på det, men det har inte riktigt blivit så som jag förväntade mig när jag skrev på. Jag trodde att det skulle bli fler återvändare, men jag har verkligen inget ont att säga om Kisa. Det har löst sig bra och jag är tacksam för att de varit schyssta. 

Men nu får KBK det ännu tuffare, utan dig...

– Kanske, men jag kände att jag ville tänka på mig själv nu när jag är 30 år. Jag tyckte inte det var så roligt och det måste det vara när man spelar fotboll. 

För Kisa BK är det förstås ett stort tapp att den säkre och rutinerade målskytten Kevin Gaines lämnar. För bara två helger sedan klev han fram och gjorde tre mål i en cupmatch mot Österstad. Han gjorde dessutom det matchavgörande målet i slutminuterna.  

Vilken klubb lutar det åt att du spelar för 2024?

– Jag vill helst kanske spela i division fyra och då handlar det om antingen Gullringen eller Rimforsa. De har sagt att de är intresserade och tanken är att jag ska träna med dem nästa vecka. Hägerstad är också aktuellt och där vet jag vad jag får då det inte var länge sedan jag spelade för dem. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!