Nytt mål av Weber inför ÅFF-scouter

James Webers succé i Gullringen fortsätter. I onsdags gjorde han mål för fjärde matchen i rad. Han gjorde det inför scouter från Åtvidabergs FF. - Jag har hört att de är intresserade, sa den unge amerikanen efter 3-2 mot IK Tord.

Gullringsanfallaren Anton Palmér var tillsammans med James Weber ständiga orosmoment mot IK Tord. Foto: Janne Strömsten

Gullringsanfallaren Anton Palmér var tillsammans med James Weber ständiga orosmoment mot IK Tord. Foto: Janne Strömsten

Foto:

Fotboll2013-05-09 22:36


Nio mål på tio matcher ifjol. Fyra mål på fyra matcher i år.
James Weber succé i Gullringen bara fortsätter och fortsätter. I onsdags kväll gick Weber som vanligt av planen som målskytt. Han borde ha gjort det som flerfaldig målskytt.
Utöver frisparksmålet i slutet av den första halvleken brände Weber tre frilägen, hade ett skott i stolpen och ytterligare ett avslut som bortakeepern Josef Lund snyggt avvärjde.
- Vanligtvis skulle jag ha gjort fler mål i dag, men deras målvakt var duktig. Han räddade dem flera gånger och höll kvar dem i matchen, tyckte skyttekungen.

Siktar på provspel
På läktaren satt scouter från Åtvidabergs FF.
- Ja, jag hörde att de skulle komma och vet att de är intresserade. Det enda jag kan göra är att fortsätta jobba hårt så får vi se vad som händer. Förhoppningsvis kanske jag kan få provspela med dem innan augustifönstret.
ÅFF-delegationen lär ha gillat vad de såg. Med sin fart var Weber ett ständigt hot mot IK Tords tröga backlinje och tillsammans med anfallspartnern Anton Palmér stod Weber även för ett effektivt arbete i presspelet.
Gullringen fick en kanonstart när Johan Hermanssons fina inlägg skarvades i mål av en bortaförsvarare. Precis bakom fanns just James Weber.
- Hade inte backen varit på den hade jag fått den på foten.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!