Oavgjort för Hultsfred FK

Efter 1-1 i halvtid gjorde Hultsfred en strålande andra halvlek i bortamatchen mot Alvesta igår. Det räckte dock inte till seger eftersom man inte lyckades förvalta de chanser som fanns till att sätta det avgörande målet.

Morgan Pihl gjorde mål och var en av HFK:s bästa spelare när laget spelade oavgjort 1-1 borta mot Alvesta.

Fotboll2004-05-14 23:13

Första halvlek var ganska jämn spelmässigt och båda lagen bjöd på fint spel på den fina men blöta och därmed svårbemästrade planen.
Det var gästerna som tog kommandot i 25:e minuten då Morgan Pihl sköt från långt håll. Han såg att målvakten var för långt ute och fick perfekt tajming på ett lobbskott som dalade snyggt över målvakten och in under ribban fram till 1-0.
Innan halvleken var över kvitterade dock hemmalaget till 1-1. Det var ett hårt skott som målvakten Mikael Karlsson inte kunde få fatt på tack vare att bollen var hal.
Spelet var sedan jämnt en bit in i andra också, men sista halvtimmen tog HFK över och dominerade totalt. De kämpade helhjärtat och körde slut på sina motståndare, men eftersom man inte lyckades utnyttja sina chanser att avgöra fick HFK bara en poäng med sig hem ändå.
- Det är helt otroligt att vi inte lyckades vinna. Stefan Lind hade bland annat ett stolpskott och Felipe Moya lyckades missa öppet mål från två meters håll. Jag är besviken att det inte blev tre poäng, men väldigt nöjd med hela lagets insats i övrigt. Spelar vi lika bra på torsdag mot Hvetlanda GIF hemma kommer utdelningen då istället, sa tränaren Tommy Svensson.
Han ville även ge extra plus till Morgan Pihl som vann allt på mittfältet, Stefan Lind som var välddigt nyttig i anfallet och Felipe Moya för hans starka defensiva arbete.