Obesegrade efter fem matcher

Hultsfred FK:s P12 har gått obesegrade genom Bullerby Cup efter fem matcher. Under lördagen mötte man Kalmar Södra och slutresultatet skrevs till 3–2 i HFK:s favör.

HFK:s P12:or är obesegrade i Bullerby Cup inför den sista matchen.

HFK:s P12:or är obesegrade i Bullerby Cup inför den sista matchen.

Foto: Haris Dreco

Fotboll2018-07-28 18:16

P12-laget har gjort en stark turnering hittills och under lördagens fortsättningsspel i Bullerby Cup mötte man först Färjestadens GoIF. Den matchen slutade 2–2 och efter det stod Kalmar Södra på schemat för HFK.

Där gick det bättre för de grönvita, som tog ledningen med 3–0 redan i första halvlek. I andra slappnade laget av och Kalmar Södra fick sätta två snabba mål som gav matchen nerv mot slutet. Men HFK höll undan och fick jubla när domaren blåste av matchen som slutade 3–2.

– Vi vet ju att vi möter tuffare motstånd nu och är jätteglada att vi fick med oss en seger. Sista biten var nervös, så klart, men vi hade marginalerna med oss den här gången, säger HFK-ledaren Johan Lindell.

HFK tog sig tidigare igenom gruppspelet utan att tappa poäng. På söndagsmorgonen spelar man sin sista match där man hoppas kunna fortsätta på den inslagna vägen och samtidigt ha kul.

– Vi kom hit för att spela och ha roligt, säger Lindell.

Hultsfreds mål gjordes av Ali Kohestani, Janluca Abrahim och Olle Lind.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om