Da Silva: "Alla matcher är som en final för oss"

Fyra poäng efter tio matcher. Snacka om att Kisa BK är i poängbehov. På torsdagen väntar bottenkonkurrenten Västerviks FF på bortaplan. "Alla matcher är som en final för oss och vi skulle verkligen behöva vinna mot VFF", säger Kisatränaren Alberis Da Silva.

Kisa ställs mot Västervik borta i en riktig ödesmatch.

Kisa ställs mot Västervik borta i en riktig ödesmatch.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2023-06-14 16:00

Både Kisa och Västervik var nederlagstippade inför säsongen och de har motsvarat de förväntningarna så här långt. Kisa är sist i serien på fyra poäng och Västervik är två placeringar före på sju pinnar.

– Skulle vi lyckas vinna går vi förbi Västervik och får lite häng på lagen ovanför strecket, säger Alberis Da Silva som var nöjd med mycket i spelet mot Hemgårdarna senast.

– Vi har egentligen kontroll på den matchen och är mycket bättre i andra halvlek där vi får bra press. Sedan åker vi på en utvisning och Hemgårdarna får in 3–2 på övertid. Det var riktigt tungt att inte få med oss poäng i alla fall.

Västervik kommer från en kostsam förlust borta mot Vimmerby med 6–1 i måndags.

– Jag tycker att Västervik stod upp bra länge där och har ett ganska ungt och snabbt lag. Det gäller att vi spelar vårt spel och öser på lite extra i och med att VFF kan vara lite tröttkörda när de får så tätt mellan matcherna.

VFF saknar målvakten Albin Liffner som blev utvisad senast. Det samma gäller Kisas Munir Omar Farazj.

– Jag har inte spikat startelvan än. Jag kan inte spela efter att ha sträckt vaden senast. Däremot är Adam Härnström tillbaka i truppen igen.

Fotnot: Matchen sänds på www.vimmerbytidning.se med start 18.55 på torsdagen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!