Oinspirerat Vimmerby vann lätt

Vimmerby IF fortsätter att rada upp segrarna i damtrean. Igår blev det seger med 4-0 (2-0) hemma mot Tranås. Siffror som kunde varit större med lite bättre inställning.

Sara Stridh svarade för två av målen då Vimmerby besegrade Tranås med 4-0.

Sara Stridh svarade för två av målen då Vimmerby besegrade Tranås med 4-0.

Foto:

Fotboll2003-05-22 08:16

Att det var ett bottenlag som stod för motståndet och att VIF fick 1-0 i första anfallet genom Sara Stridh var två bidragande orsaker till att VIF spelade lite lojt. Man var överlägsna sina motståndare, men visste om det och därför blev segersiffrorna inte så stora som de kunde blivit.
2-0 var dock riktigt snyggt. Emma Roos avlossade ett skott långt utifrån och bollen satt perfekt under ribban utom räckhåll för målvakten.
Andra halvlek började som den första. Mål av Sara Stridh direkt och hon visade för övrigt prov på lite bättre vilja än de flesta och var värd sina fullträffar. Det sista målet stod Emma Olofsson för.
- Vi gjorde vad vi skulle för att vinna, men inte mycket mer, tyckte tränaren Cissi Wilhelmsson som dock gav extra plus till Anna Johansson i försvaret och Sara Stridh i anfallet.
Madde Lindholm kunde inte medverka på grund av jobb och det märktes verkligen eftersom det saknades en pådrivare på planen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!