Ola gläds åt SM-guldet

Han kom till Kalmar FF från IFK Tuna i början av 1970-talet. De senaste tolv åren har han jobbat i A-lagsorganisationen. - Det känns enormt stort, säger Ola Ragnarsson.

Ola Ragnarsson från Tuna har varit högst delaktig i Kalmar FF:s SM-guld.

Ola Ragnarsson från Tuna har varit högst delaktig i Kalmar FF:s SM-guld.

Foto:

Fotboll2008-11-11 07:20

I går kväll var det festligheter på torget i Kalmar och ledare och spelare käkade middag på slottet. För Tunabördige Ola Ragnarsson var det ändå ganska lugnt:
- Jag och "Nanne" (Bergstrand, tränare) ska på en tre dagar lång tränarkonferens, då går det inte att vara uppe för sent.
Ragnarsson njuter dock i fulla drag över SM-guldet. Han är sedan många år knuten till Kalmars A-lagsorganisation.

En dröm för fansen
- Officiellt står det att jag är lagledare i A-laget, men största delen för mig är ändå fysträningen. Jag är med på varje träningspass och sköter även den administrativa delen kring A-laget.
Hur känns det nu?
- Fantastiskt. För många supportrar är guldet något av en dröm. För oss som jobbar med KFF dagligen har längtan efter att vara bäst i Sverige varit stor. Nu är vi det.
Trodde du på guld?
- Nej, det går inte att förvänta sig att man ska bli svenska mästare. Visst har vi närmat oss de senaste åren och placerat oss högt i allsvenskan, men det ska oerhört mycket till för att vinna. Det var faktiskt inte så fasligt länge sedan vi var nere en vända i division två (KFF mötte bland annat Gullringen).

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!