Oskar Stejdahl är klar – valde spel i VIF

Vimmerby IF fortsätter att stärka truppen med meriterade spelare. Meriterade Oskar Stejdahl klar för en återkomst i klubben. "Magkänslan sa VIF", säger Stejdahl om valet att lämna Åtvidaberg för Vimmerby.

Oskar Stejdahl är tillbaka i Vimmerby IF.

Oskar Stejdahl är tillbaka i Vimmerby IF.

Foto:

Fotboll2024-01-04 13:43

Det är en riktig prestigevärvning som Vimmerby IF har lyckats med. Redan inför fjolårssäsongen var det på gång att den skicklige mittfältaren var på gång att göra comeback i VIF, men då valde han istället spel i ÅFF. Men nu är det alltså klart. Oskar Stejdahl är tillbaka och återförenas därmed med lillebrorsan Gustav, som närmast kommer från Hvetlanda GIF. 

”Först och främst är det väldigt kul att vara tillbaka. Efter mycket funderande och tänkande så lyssnade jag på magkänslan som sa VIF. De passar mig helt enkelt bäst just nu. VIF vill bygga något bra på sikt och jobba sig framåt. Och jag hoppas givetvis att jag kan vara med och hjälpa till. Det ska bli en mycket spännande och intressant säsong. Vi har ett bra gäng och många duktiga fotbollsspelare. Sen har vi hamnat i en väldigt rolig serie med många roliga matcher. Får vi ihop det tillsammans på planen så kan de bli väldigt bra!”, säger han i en kommentar på Vimmerby IF:s sociala medier.

26-åringen har Hjältevad/Mariannelund som moderklubb och spelade senaste säsongen med Åtvidabergs FF. När klubben åkte ur division ett den gångna säsongen var han tydlig med att han var öppen för en flytt till hemtrakterna. Klubbar som HM IS, Gullringen och Vimmerby IF har visat intresse, men till slut föll valet på VIF.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!