Hultsfred fick nöja sig med en poäng: "väldigt tråkigt"

3–1-underläge blev till 3–3. Det var den rutinerade Djursdalaspelaren Anton Palmér som fick sista ordet i en fartfylld match där ett mycket ungt HFK inte klarade av trycket. "Det känns väldigt surt att inte få med sig tre poäng", sa Hultsfred-tränaren Anders Larsson.

Delad pott när Hultsfred tog emot DSK.

Fotboll2024-05-31 22:31

Djursdala kom senast från en mycket övertygande seger mot IF Ariel (3–0).

Hultsfred då? Nja... De förlorade senast mot Fågelfors IF med 5–2.

Kanske sågs då DSK som favoriter inför mötet mellan de två lagen?

En sak var säker. Båda lagen var taggade till tusen och det märktes när HFK gjorde matchens första mål.

Yassin Jalil Kader var den som gjorde 1–0-målet för hemmalaget.

Sedan var det DSK:s tur att näta. Målskytt: Simon Henriksson.

Cirka 20 minuter senare var det Charlie Olsson som gav hemmalaget hopp om tre poäng med sitt mål i den 33:e minuten (2–1). Inte nog med det så satte även Adam Kennmark 3-1.

Strax innan halvtidsvilan så fick Ludvig Lundqvist ett fint slaget pass som han kunde skjuta in på volley och reducera (3–2).

– Efter vårt reduceringsmål fortsätter vi sätta tryck på Hultsfred för att få dit en kvittering, sa DSK-tränaren David Henriksson.

Kvitteringsmålet kom även för de rödblåa genom Anton Palmér och matchen slutade 3–3.

– Jag känner mig inte nöjd med vår prestation idag. Jag tycker att vår nivå är alldeles för låg och vi kan så mycket bättre, tyckte Henriksson.

Trots att HFK-tränaren Anders Larsson inte var nöjd med resultatet, så kunde han ändå konstatera att förlustsviten på fem raka matcher nu är bruten.