Pihl poängräddare

Hultsfred skulle försöka vinna sin första match för året på Knektavallen, Djursdala var på jakt efter sin första bortavinst. Derbyt lagen emellan innehöll inga brutna sviter, matchen slutade 2-2. - Vi måste vinna såna här matcher på hemmaplan, det känns surt, säger Hultsfreds tränare Kent Nicklasson.

Morgan Pihl visade vägen för HFK genom att kvittera till 2-2 på en elegant slagen frispark i derbyt hemma mot Djursdala.

Fotboll2008-08-13 06:37

Skulle något av lagen ha brutit sin svit var det ändå bortalaget Djursdala, efter en riktigt bra första halvlek ledde laget med 2-0 och var på väg mot seger.
Bortalaget inledde starkt och ledningsmålet lät inte vänta på sig. Mattias Sandh vände bort en försvarare och satte säkert bollen i mål, en fin start för Sandh och hans Djursdala.
Slutet av första halvlek var mycket händelsefullt. Fredrik Gustavsson, inlånad från Gullringen, fick sitt andra gula kort och blev därmed utvisad.
Bara några minuter senare utnyttjade DSK Fredrik Miltons långa inkast på bästa sätt, Torbjörn Gunnarsson höll sig framme och nickade in 2-0 för gästerna.
- Första halvlek är bedrövlig från vår sida, vi gör alla fel man kan göra i stort sett. Det känns som att det är seriepremiär varenda gång vi spelar, man måste slåss från början, säger Kent Nicklasson.