Poängsviten över för Gullringen • Föll i slutskedet

Gullringens GoIF visste inte hur det var att förlora i herrfyran inför mötet mot Ölmstads IS. Nu är de fullt medvetna om hur det är. "Klart det är tufft att förlora i slutet", säger Peter Magnusson efter 2–1-förlusten.

Erik Lindblad satte en straff i mål för Gullringen - som ändå föll till slut mot Ölmstad.

Erik Lindblad satte en straff i mål för Gullringen - som ändå föll till slut mot Ölmstad.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2021-08-21 19:54

Gullringstränaren tycker att de borde fått med sig minst en pinne från Ölmstad. 

– Vi började matchen väldigt bra och satte hög och effektiv press på dem. Vi vann mycket boll, men skapade inte särskilt mycket chanser. 

Mål blev det ändå. En hemmaspelare tog bollen med ena handen. Erik Lindblad tog hand om straffen och förvaltade den på allra bästa sätt. 

– Vi spelade stabilt hela halvleken, men tyvärr fick de in ett kvitteringsmål precis i slutet. De tog hand om andrabollen efter en fast situation och satte 1–1. 

Andra halvlek bjöd inte på någon vidare fotbollsunderhållning. 

– Nä, vi kom in i deras spel och tempo. Det var inget ordnat spel från något av lagen. Det var ganska stökigt och tjafsigt. Vi hade inte heller den rätta desperationen för att vinna. 

Det mesta tydde på 1–1 och oavgjort, men icke. I slutminuterna åkte Gullringen på en riktig kalldusch. 

– Det kom återigen efter en fast situation. Bollen for lite fram och tillbaka efter ett inkast. På något sätt gick bollen i mål, säger Magnusson och suckar. 

Han vill inte framhålla någon spelare för någon annan mot Ölmstad. 

– Det är bara att ta nya tag mot Bankeryd hemma nästa helg. Förhoppningsvis är flera av spelarna som vi saknade nu tillbaka i spel igen då.

Gullringen ligger femma i tabellen och har sju pinnar på fyra spelade matcher. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!