Är det säkert att gå på landskampen? Efter terrordådet i Bryssel den 16 oktober, där två svenska fans dödades och en tredje skadades, har frågan aktualiserats.
Andreas Ånfors är polisinsatschef när Sverige möter Estland på söndag, herrlandslagets första hemmamatch sedan Brysseldådet.
– Vi ser inte att det är någon förhöjd hotbild på hemmaplan, säger han.
"Var inte godtrogen"
Ånfors tycker "absolut" att supportrar som kommer till Friends på söndag i landslagströja ska känna sig säkra.
– Man ska vara stolt över sin svenska landslagströja.
Han påpekar samtidigt att säkerhetsläget i landet, där terrorhotnivån tidigare i år höjdes till en fyra på den femgradiga skalan, gör att alla ska vara uppmärksamma.
– Man ska inte vara godtrogen, eller leva i en naiv bubbla.
Möjliga manifestationer
Vad gäller polisens arbete kring landskampen på söndag och landskamper generellt säger Ånfors att de jobbat en längre tid som om hotnivån var förhöjd.
– Terrornivån har inte förändrat det arbetet så mycket, det kan handla om lite annan beväpning eller dialog med arrangören.
Svenska fotbollförbundet har själva stärkt säkerheten kring sina landslag.
– Redan när vi låg på terrorhotnivå 3 och inför höjningen till terrornivå 4 tidigare i år så låg vi bra i processen. Vi såg över hur vi arbetar med representationslandslagen och vad vi gjort på senare tid är att titta över rutinerna för våra flick- och pojklag, som kom upp tydligare på agendan efter Bryssel, sade landslagets säkerhetschef Stefan Dejemyr tidigare i veckan.