Qalid Adan Haji fixade segern för Rimforsa

Det blev ett hattrick för Rimforsas Qalid Adan Haji i matchen mot Västerlösa i division 5 Östergötland västra herr i fotboll.

Västerlösa GoIF förlorade mot Rimforsa IF B

Fotboll2023-08-12 16:50

Rimforsa vann på bortaplan med 4-3 (2-1). Murteza Panahi gjorde också ett mål för segrarna, målen för Västerlösa gjordes av Oscar Alsén, Patrik Gustafsson och Rasmus Pettersson.

Rimforsas ledare Per Borg kommenterade matchen:

- En välförtjänt vinst där vi i första halvlek spelar fin fotboll och i långa perioder rullar ut motståndarna. Vi går tyvärr ner oss i andra halvlek men vi måste kunna stänga matchen på ett bättre sätt. Plus till Qalid som gör tre mål.

Västerlösa har fem förluster och 7-20 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rimforsa har två vinster, en oavgjord och två förluster och 14-15 i målskillnad. Det här var Rimforsas tredje uddamålsseger.

Resultatet innebär att Västerlösa ligger kvar på nionde plats och Rimforsa på sjätte plats i tabellen.

I nästa omgång har Rimforsa Zeros hemma på Åsundavallen, onsdag 16 augusti 19.00.