RIF missade slutspelet

Rimforsa IF var nära avancemang i Östgöta Innefotboll Cup.

Mustafa Al-Inizi, som tidigare spelat i bland annat Gullringen gjorde en stark debut i Rimforsa.

Mustafa Al-Inizi, som tidigare spelat i bland annat Gullringen gjorde en stark debut i Rimforsa.

Foto:

Fotboll2016-01-04 08:57


Under helgen inleddes den klassiska inomhusturneringen Östgöta Innefotboll Cup i Motala, som även brukar kallas Boren Cup.

Rimforsa IF var det enda lokala laget som kom till start i årets turnering. RIF vann två av fyra matcher i gruppspelet, vilket räckte till en tredjeplats.
* RIF-Hjulsbro 2-4
* Borensberg-RIF 3-4
* Rimforsa-Hemgårdarna 5-4
* IFK Motala Rosa-RIF 4-1

- Vi åkte till Motala helt förutsättningslöst. Med tanke på att vi bara hade gjort tre inomhusträningar inför turneringen såg det ganska bra ut, säger RIF-spelaren Tobias Lundh.

Länge såg det ut som att Rimforsa skulle kvalificera sig till tisdagens finalspel som en av de bästa treorna. Men när väl alla grupper var färdigspelade på söndagskvällen stod det klart att Rimforsa är utslaget.

Ändå en helt okej insats av Rimforsa - som nu tar sikte på utomhussäsongen.

- Vi börjar försäsongsträningen på torsdag. Det kommer att bli en spännande säsong. Vi har ett intressant lag, säger Tobias Lundh.

RIF:s målskyttar i Östgöta Innefotboll Cup: Mustafa Al-Inizi 5, Arvid Borell 3, Tobias Lundh 1, Momme Al-Inizi 1, Linus Olsson 1, Anders Ramstedt 1.

Noterbart är att nyförvärvet Mustafa Al-Inizi, som tidigare spelat i Kisa BK, Gullringen, Åtvidaberg och Horn/Hycklinge IF, gjorde en mycket stark debut i RIF-tröjan. Han var ett ständigt hot på offensiv planhalva - och noterades alltså för fem mål.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!