Rimforsa lyckades inte störa Motala

Rimforsa IF hade chansen att ta över förstaplatsen i sin grupp av Östgötacupen men föll borta mot gruppettan Motala.

Rimforsas damer föll borta mot Motala.

Fotboll2020-03-14 16:39

Rimforsa IF:s lördagsmatch mot division två-laget Motala slutade med en tung 6–1-förlust.

RIF stod upp bra under de 30 första minuterna men sedan började målen trilla in. Motala gjorde tre mål på elva minuter och ledde med 3–0 efter 42 minuter. RIF reducerade på straff precis innan halvtid men kom inte närmare än så.

I den andra halvleken satte hemmalaget MAIF spiken i kistan med sitt 4–1-mål. I de avslutande minuterna gjorde man ytterligare två mål och fastställde slutresultatet till 6–1.