Rimforsa tappade ledning och förlorade

Rimforsa hade ledningen i halvtid i matchen mot Skärblacka på hemmaplan i division 5 Östergötland mellersta herr i fotboll.

Rimforsa förlorade mot Skärblacka IF

Rimforsa förlorade mot Skärblacka IF

Foto: Montage

Fotboll2024-06-08 14:43

Men laget tappade spelet i andra halvlek och förlorade med 4-5 (3-1) i lördagens match på Hackelvallen.

- Vi ger bort initiativet i andra halvlek, vi ger bort matchen. Första halvlek rullar vi ut Skärblacka och har full kontroll på matchen. Jag tycker vi gör Skärblacka bättre genom att sluta spela vårt spel och inte följa vår matchplan. Precis tvärtemot vad vi kom överens om i paus. Riktigt tråkig förlust som är onödig. Trots förlust vill jag plussa för Sanka som gör tre mål och vår mittbacksgeneral, Kapten Gurra Borg som är mycket bra idag. Vi vet att vi kan bättre, så det är bara studsa tillbaka till nästa helg, tyckte Rimforsas coach Sebastian Regner, efter matchen.

Målgörare för hemmalaget var Mahamed Abdi Ali 3 och Murteza Panahi, och för bortalaget Johannes Lind, Hugo Lundberg, Joachim Poikela, Jonathan Poikela och Maximillian Silfverklev.

Det här betyder att Rimforsa är kvar på fjärde plats, och Skärblacka stannar på sjätte plats, i tabellen. Noteras kan att Rimforsa sedan den 21 maj har avancerat fyra placeringar i tabellen.

Nästa motstånd för Rimforsa är Vånga. Lagen möts lördag 15 juni 13.00 på Ekvallen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!