Rimforsa utklassat av Skeninge borta

Rimforsa åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Skeninge med hela 3-9 (1-6) i division 5 Östergötland västra herr i fotboll.

Skeninge IK vann mot Rimforsa IF B

Fotboll2023-09-02 17:07

Skeninge gjorde första målet. Hugo Persson gjorde målet, redan i 15:e minuten.

Skeninge gjorde också 2-0 i 20:e minuten, när Olle Torbjörnsson hittade rätt.

Skeninge ökade ledningen till 3-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Theo Nyberg.

Skeninge ökade ledningen till 4-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Melwin Karlsson.

Skeninge gjorde också 5-0 alldeles före halvtidspausen, återigen genom Theo Nyberg.

Rimforsa reducerade till 5-1 i slutminuterna av första halvlek, genom Oscar Stridell.

Bara två minuter senare var det Alfred Andersson som såg till att Skeninge ökade ledningen till 6-1. Direkt efter pausen nätade Theo Nyberg som med målet fullbordade sitt hattrick och ökade Skeninges ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Olle Torbjörnsson på nytt och ökade ledningen för Skeninge.

I 70:e minuten slog Tobias Lundh till på straff, och reducerade åt Rimforsa.

I 73:e minuten reducerade Rimforsas Abdirahman Adan Haji på nytt.

Skeninge ökade ledningen till 9-3 tre minuter senare genom Olle Torbjörnsson och som med målet fullbordade sitt hattrick. Det fastställde slutresultatet till 9-3.

Olle Torbjörnsson och Theo Nyberg gjorde tre mål var för Skeninge.

Skeninge ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Rimforsa är på sjätte plats.

Lördag 23 september 12.30 spelar Rimforsa hemma mot Vadstena.