Rimforsas senaste fynd: en vass kantspelare från Linghem

Rimforsa IF har värvat 24-årige Andreas Leijon från fjolårets seriekollega i division fyra, Linghems SK. Leijon debuterade redan i helgen, då ett kombinerat U- och A-lag slog Hägerstad med 5-0.

Rimforsa IF har värvat Linghems vasse kantspelare, Andreas Leijon. Han gjorde premiär för sin klubb redan den gångna helgen.
Foto: Rimforsa IF

Rimforsa IF har värvat Linghems vasse kantspelare, Andreas Leijon. Han gjorde premiär för sin klubb redan den gångna helgen. Foto: Rimforsa IF

Foto:

Fotboll2017-02-21 14:30

Rimforsa IF fick ögonen på den snabbe kantspelaren i fjol när lagen möttes. Linghem åkte sedan ur division fyra i höstas och då tyckte Andreas Leijon att det var dags att röra på sig.
– Jag kom i kontakt med Rimforsa IF genom min kompis Linus Olsson (mittfältare i RIF som också spelat i Linghem tidigare). Han tipsade mig om att det var en bra klubb.

Redan i helgen gjorde Andreas Leijon premiär för RIF. Han var inte med i lördagens match mot Kisa BK, men däremot på söndagen mot Hägerstad.
– Vi vann ju stabilt, men för egen del kan jag mycket bättre, säger Leijon som spelade fram till ett av Rimforsas mål.
– Jag har fått ett jättebra första intryck av klubben. Det verkar vara bra sammanhållning i gänget och jag kände mig välkommen direkt.

Under i stort sett hela sin karriär har Andreas Leijon spelat back.
– Nu verkar tränarna tycka att jag ska vara på en kant – och jag gör som de säger, skrattar Andreas Leijon.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!